Найкращі фільми з Леонардо Ді Капріо: список. Фільми з Ді Капріо: опис, рецензії, сюжети та відгуки

Леонардо Ді Капріо - актор світової популярності, кумир мільйонів дівчат по всьому світу. Свою акторську майстерність став відточувати, будучи зовсім дитиною, а рішення зніматися в кінокартинах професійно прийняв у 14 років. З цього моменту його життя почало змінюватися кардинально. Сьогодні не знайдеться людини, яка не дивилася фільми за участю Ді Капріо (список включає понад 30 картин).

Популярність актора

Слава до актора прийшла за 3 роки до початку нового тисячоліття. Кінокартина, яка стала символом трагедії і відданості закоханих один одному, принесла Ді Капріо світову впізнаваність і нечувані гонорари. "Титанік" став точкою опори актора - він почав стрімко рухатися далі, і кожен фільм відображав його творчі здібності з небаченої раніше сторони. Досі прем 'єри кінокартин з Леонардо Ді Капріо чекають з нетерпінням.

Його партнерами по роботі, починаючи з 90-х років минулого століття, були такі відомі особистості, як Джонні Депп, Рассел Кроу, Кейт Вінслет, Шерон Стоун, Роберт де Ніро, а також Меріл Стріп і багато інших.

Фільми Ді Капріо: перші успішні кроки

Перші кінокартини Ді Капріо відрізняються тим, що актор з самого першого кадру показує себе як талановитий "гравець", незважаючи на свій юний вік і невеликий досвід. Ці фільми з Леонардо Ді Капріо, список яких представлений нижче, обов 'язково варто подивитися не тільки фанатам актора, але і любителям якісного кіно і захоплюючого сюжету. Кожен з них особливий по-своєму - різні жанри і образи, що запам 'ятовуються своєю різнобічністю. Різні думки висловлюють про картини глядачі, але в одному вони єдині - яскравістю і видовищністю просякнуті фільми з Лео Ді Капріо. Список, починаючи з 1991 року і по 2000-й, виглядає наступним чином:

• "Зубастики - 3" (1991 року).
  • "Отруйний плеолог".
  • "Що гложе Гілберта Грейпа?" і "Життя цього хлопця".
  • 1995 рік: "Повне затемнення", "Швидкий і мертвий", а також "Щоденник баскетболіста".
  • "Кімната Марвіна" і "Ромео + Джульєтта".
  • "Титанік".
  • 1998 рік: "Знаменитість" і "Людина в залізній масці".

Ці кінокартини - початок кар 'єри, стрімкий ривок вперед. Яскраво проявить себе актор і пізніше, зібравши ще один успішний список. Фільми з Ді Капріо до 2000 року цікаво дивитися і зараз, знаючи всю фільмографію. У картині "Що гложе Гілберта Грейпа?" він попрацював у парі з усіма відомим Джонні Деппом. Образ - звичайний хлопець з провінції, який проживає разом з братом, що страждає розумовими відхиленнями, двома сестрами і матір 'ю. Його місце роботи - магазин, де він заводить стосунки із заміжньою жінкою. У його житті немає ніяких змін до тієї пори, поки він не зустріне дівчину своєї мрії.

У "Щоденнику баскетболіста" все протилежно - талановитий підліток складає вірші, захоплюється баскетболом, але йде небезпечним шляхом - приймає наркотики, що неминуче веде до повної його деградації. Завдяки силі волі він справляється з небезпечною проблемою, в той час як друзям його вільний спосіб життя дуже навіть до душі.

Трохи про "Титанік"

"Титанік" - геніальне творіння Д. Камерона, де Лео - головний ключ до успіху. Ця картина про справжню любов двох молодих людей стала головною складовою, що входить в акторську "скарбничку" (список). Фільми з Ді Капріо просякнуті особливою атмосферою, і "Титанік" - не виняток. Паралельно з ніжними і дивовижними стосунками пари розвивається справжня трагедія зіткнення величезного лайнера з брилою льоду. Виходячи з багатьох відгуків, актора не приймають серйозно в ролі відповідального Джека з тієї причини, що Ді Капріо здається зовсім юним. Однак вік ніяк не вплинув на його входження в образ, і тому "Титанік" (11 премій "Оскар") увійшов до "Кращих фільмів з Ді Капріо" - списку, що складається не з одного десятка шедеврів.

2000-2009 роки: фільмографія

Багато глядачів залишають масу захоплених відгуків і рецензій до кінокартин за участю актора з 2000 року по 2009-й. Список, фільми з Ді Капріо в якому різноманітні за своїм жанром і сюжетом, виглядає наступним чином:

• 2000-2002: "Пляж", "Злови мене, якщо зможеш", "Кафе Донс Плам" і "Банди Нью-Йорка".

Кінокартини останніх 5 років

Фільми з Леонардо Ді Капріо, список яких включає в себе картини з 2010 по 2015 р., викликають безліч обговорень шанувальників і любителів якісного кіно. Зміст списку:

• "Початок".
  • "Джанго звільнений".
  • "Великий Гетсбі".
  • "Той, хто вижив".

Сюжет фільму "Початок" настільки вразив глядачів, що даний психологічний трилер був визнаний одним з кращих за останні роки. Основний сюжет полягає в здатності впровадження чужої думки в голову будь-якої людини. Цим і користується головний герой, маніпулюючи свідомістю оточуючих.

Незвичайна історія показана в "Джанго", де Ді Капріо постає перед глядачами в ролі владного рабовласника. Жорсткість сюжету і незвичайний розвиток подій - основні риси картин від Квентіна Тарантіно.

Цікавий той факт, що, на думку глядачів, актор максимально яскраво проявив себе, граючи мільйонера Гетсбі в однойменному фільмі. Історія розповідає про любов, життя після смерті, брехню і нездійснені мрії.

Кінокартина, не оцінена глядачами

У 2009 році глядачам була представлена кінокартина під назвою "Дорога змін". Стрічка не отримала затребуваності і успіху, можливо, через досить серйозний жанр - психологічна драма. Однак фільм заслужив безліч схвальних відгуків з боку критиків.

Сюжет фільму - життя середньостатистичної молодої пари, яка проживає у власному будинку за містом. Сім 'я мріє переїхати до Франції, але на шляху виникає багато складнощів, що не дають можливості не тільки залишитися в Парижі, але і зберегти шлюб.

Новинка 2015 року - фільм "Той, хто вижив"

Динамічний сюжет, яскраві образи головних героїв, якісна постановка - все це фільми за участю Леонардо Ді Капріо. Список прем 'єр очолює кінокартина 2015 року під назвою "Вцілілий", що належить до жанру вестерн/пригоди/драма. Головний герой - Х 'ю Гласс - мисливець, якого поранили на безкрайній території "Вайлд Веста". Один з його товаришів, який також входить до загону підкорювачів, залишає пораненого друга, не надавши жодної допомоги. Зібравши всю силу і волю, герою доведеться вижити в умовах суворих морозів, дати відсіч племені індіанців і відшукати "друга" з однією метою - помститися за страждання.

Успіх криється в таланті

Роль у цій новій кінокартині "" Вцілілий "" принесла Ді Капріо нагороду як найкращому акторові 2015 року, виходячи з думки критиків. Численні премії, включаючи "" Золотий глобус "", "Срібного ведмедя" ", номінації і всесвітній успіх Леонардо Ді Капріо заробив завдяки своїй наполегливій праці, видатним ролям, гідному вибору фільмів і безмежному таланту.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.